Uus maagaasi pakettide võrdlusportaal aitab säästa aega ja raha

Gaasihind.ee

Uus tarbijatele suunatud maagaasi pakettide võrdlusportaal Gaasihind.ee aitab võrrelda gaasimüüjate pakettide hindu ja tingimusi erapooletult ja ülevaatlikult. Gaasimüüja valimiseks saab iga tarbija olulise info kiirelt ja lihtsalt ühes kohast. Nii jääb ära teenusepakkujatelt eraldi pakkumiste küsimine.

Gaasihind.ee käivitaja, Kert Valbeti, sõnul tuleb täna paljudele üllatusena, et gaasimüüjat saab üldse vahetada, kuigi see on tihti kiireim viis aastas isegi sadu eurosid kokku hoida. „Oleme elektripakettide võrdlusportaaliga Elektrihind.ee aidanud tuhandetel tarbijatel leida kiirelt ja mugavalt sobivaimat elektripaketti. Ja kuna maagaasi müüjaid on samuti turule tulnud mitu, siis otsustasime ka gaasipakettide võrdlusportaali avada. Gaasimüüjate paketid on täna küllaltki sarnased, samas hinnad erinevad kohati mitukümmend protsenti ning ka tingimused võivad erineda. Gaasi puhul on enamasti tegemist muutuvate hindadega pakettidega, see tähendab, et gaasimüüjatel on võimalik gaasihinda 30 päevase etteteatamisega muuta. Täna pakub aastaks fikseeritud paketti vaid Eesti Energia, fikseeritud pakett on 15% kallim, kui turu soodsaim gaasipakett, milleks tänase seisuga on Alexela Energia pakett kodutarbijale,” kommenteeris Valbet.

Veebisaiti saab kasutada tasuta ja hetkel on võimalik võrrelda Eesti Gaasi, Eesti Energia, Alexela Energia, 220 Energia, Gaasienergia, Adven Eesti, Energate’i ja Tarbegaasi pakette. Keskkond on nii eesti- kui venekeelne. Gaasimüüja vahetamise protsess on väga lihtne ja sellega ei kaasne kulusid ega gaasitarne katkestusi. Enamasti lõpetab uus gaasimüüja vana lepingu tarbija eest ja müüja vahetus toimub kalendrikuu vahetumisel.

Avaldatud:
27 October, 2016

Märksõnad:
, ,

« Kõik postitused

Elektrihind.ee on Konkurentsiameti usaldusmärgisega võrdlemisvahend.
{{ 'nl_slogan' | translate }}
{{ 'nl_help' | translate }}
{{ 'nl_agreed_require' | translate }}

{{ 'nl_thanks' | translate }} {{ 'nl_thanks_close' | translate }}

Meid on kajastanud

© 2024 Elektrihind.ee

[email protected]