Elektrimüüja vahetamine

11.05.2015

Elektrimüüja saab vahetada kasvõi igal kuul. Uue müüjaga peab olema leping sõlmitud vähemalt 21 päeva enne teenuse osutamise algust, uus leping saab kehtima hakata kalendrikuu algusest.

Enne uue müüjaga elektrilepingu sõlmimist tuleb kehtiv leping lõpetada ning seda tuleb teha vähemalt kuu aega enne uue lepingu kehtima hakkamist. Lepingu võib tarbija volitusel lõpetada ka uus valitud elektrienergia müüja.

Teie koju või kontorisse saab üheaegselt elektrienergiat müüa ainult üks pakkuja ja müüja vahetamisega ei kaasne elektri katkestust.

Võrguettevõtjat, kes elektrienergia koju või kontorisse toimetab ei saa vahetada. Elektriturul kasutatakse olemasolevaid elektrivõrke ja võrgu dublikeerine ja uute juhtmete vedamine poleks majanduslikult mõistlik.

« Kõik postitused